Σύγκριση εκδόσεων

Εδώ βλέπετε τις διαφορές μεταξύ της επιλεγμένης έκδοσης και της τρέχουσας έκδοσης της σελίδας.

sefe:euso2011 [2010/10/05 07:13] (τρέχουσα)
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
 +====== EUSO2011 ======
 +
 +
 +<box 75% left round green>
 +
 +
 +Η  Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών – ΠΑΝΕΚΦΕ διοργανώνει Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για την επιλογή των μαθητών που θα συμμετάσχουν στην 9η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών – EUSO 2011, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
 +
 +Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ που γεννήθηκαν μετά την 1-1-1994. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η προώθηση της ένταξης του πειράματος στη μελέτη των φυσικών επιστημών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς και η ενασχόληση των μαθητών με την επιστημονική μεθοδολογία για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων από την καθημερινή ζωή.
 +
 +Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί  σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση, με  τοπικούς Μαθητικούς Διαγωνισμούς, θα επιλεγούν τριμελής/-είς ομάδα/-ες μαθητών από την περιοχή ευθύνης κάθε ΕΚΦΕ. Οι τοπικοί διαγωνισμοί θα διεξαχθούν στις 27 Νοεμβρίου 2010. Οι  ομάδες που θα επιλεγούν από όλους τους τοπικούς διαγωνισμούς θα συμμετάσχουν στη δεύτερη και τελική φάση του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στις 22 Ιανουαρίου 2011 στο ΕΚΦΕ Νέας Φιλαδέλφειας στην Αθήνα.
 +
 +Από την τελική φάση του διαγωνισμού θα επιλεγούν δύο τριμελείς ομάδες μαθητών που θα συμμετάσχουν στην 9η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών στην Pardubice της  Τσεχίας  την περίοδο 17-23 Απριλίου 2011.
 +Η 9η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών διοργανώνεται από την European Union Science Olympiad - EUSO (www.euso.dcu.ie) .
 +
 +Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε  να απευθύνεστε στα κατά τόπους ΕΚΦΕ και στην ιστοσελίδα www.ekfe.gr.    
 +
 +</box|ΕUSO2011>
 +
 +
 +<box 75% left round green>
 +
 +{{:ysefe:biol_odhg.doc|Οδηγίες Βιολογίας}}
 +
 +
 +{{:sefe:chem_odig.doc|Οδηγίες Χημείας}}
 +
 +{{:sefe:phys_ogig.doc|Οδηγίες Φυσικής}}
 +
 +</box|ΕUSO2011-οδηγίες>
 +
 +
 +